hitel blog, hitelinformációk, bar lista, kölcsönök, hitelek !
Menü
 
Hitel linkek
 
Kölcsön
 
Személyi hitelek
 
Lakáshitel
 
Bárlista hitel
 
Jelzáloghitel
 
Azonnali Kápé
 
Gyors készpénz

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Cib kölcsön

  2011.09.10. 14:51

A Cib Bank kölcsöne most segít a nehéz pénzügyi helyzetén ! És akár 5 napon belül megkapja.

Amikor

    • a lakásfelújítás közben váratlan költségek merülnek fel,
    • a kedvenc autógyártója különleges felszereltséggel dobja piacra az Önnek leginkább megfelelő modellt,
    • az unokahúga hirtelen elhatározásból dönt a boldogító igen mellett,
    • már nem halogathatja tovább a kanadai rokonok meglátogatását,

a CIB Személyi Kölcsön Önnek is jól jöhet!

Fedezet és akár kezes nélkül vehet fel 200 ezer és 3 millió forint közötti összeget, legalább 1, legfeljebb 6 éves futamidőre, és csak Önön múlik, milyen célra használja.

  • A futamidő legalább 1, legfeljebb 6 év
  • Gyors és kényelmes ügyintézés

Példa a havi törlesztőrészletekre

 

Kölcsönösszeg

Havi törlesztőrészlet*

Futamidő

300 000 Ft

7 591 Ft

72 hónap

500 000 Ft

12 651 Ft

72 hónap

700 000 Ft

17 711 Ft

72 hónap

800 000 Ft

20 241 Ft

72 hónap

1 000 000 Ft

25 302 Ft

72 hónap

Teljes hiteldíj mutató (THM)
- 3 millió forint, 5 éves futamidővel "A" 25,54% / "B" 30,64%
- 500 ezer forint, 3 éves futamidővel "A" 27,07% / "B" 32,19%

 

Hogyan jut gyors készpénzkölcsönhöz ?

  2010.08.29. 08:42

A leggyorsabb kápé a személyi kölcsön - Provident , Cofidis stb

 

 

Akciós lehetőség!

Legjobb ügyfeleinknek most egy különleges akciót ajánlunk: amennyiben 2010. augusztus 18. és 2010. szeptember 7. között kölcsönszerződést köt, visszakaphatja egy heti törlesztőrészletét! Az akció alapfeltételei:
- az ügyfél a promóciós időszakot megelőzően már legalább három alkalommal vett fel kölcsönt a Providenttől;
- a teljes futamidő alatt a szerződésnek megfelelően, pontosan fizeti a törlesztőrészleteket.

Van aki örül is :

 

Egy nagyon kedves régi barátom ajánlotta a Providentet, amikor egy hirtelen nagyobb kiadásom volt. Gyorsan megy, csak szólsz és pikk-pakk intézkednek.

Azóta is több kölcsönt vettünk fel a családban. Mosógépet vettünk, rekamiét, sok mindent.

Több képviselő is járt nálunk az évek során, de mind nagyon kedves volt. Már tegező viszonyban vagyunk, amikor jön, beszélgetünk mindig.

Ha reggel telefonálok a Bea asszonynak (ő a képviselőnk), délután már hozza is a pénzt. Tényleg ajánlom mindenkinek.

Én mindig mondtam a barátaimnak, hogy maximálisan megbízhatóak itt a Providentnél.

Nemrég is, egy barátomnak ajánlottam, hamar meg is hozták neki a pénzt, hát, nagyon hálás volt. Mondtam neki, ne nekem hálálkodjál, csak egy jó tippet adtam.

Ha bemegyek egy bankba, akár órákat állok sorba, kifaggatnak mindenről, itt meg rendesek, pikk-pakk intézkednek.

Jobb, hogy idejönnek, nem kell buszoznom, sorban állnom, csak megcsináljuk a papírokat és már hozzák is a pénzt. Egy nap alatt meg is van.

M. Sándor,Budapest

 

-----------------------------------------------

  • A Provident Pénzügyi Zrt. meghatározó szereplő a gyorskölcsönök piacán. Kis összegű, rövid lejáratú, fedezet nélküli, szabad felhasználású fogyasztási kölcsönöket kínál.
  • Szolgáltatásunk az egész ország területén igénybe vehető, ott is, ahol nincsenek bankfiókok.
  • A kölcsönét nem havonta nagyobb, hanem hetente kisebb összegben fizetheti.
  • Az igényelt kölcsönt pozitív hitelbírálatot követően, banki átutalás útján kapja meg, és a törlesztőrészleteket is átutalással fizetheti meg.
  • Lehetősége van arra is, hogy otthoni szoláltatás igénybe vétele esetén, külön díj ellenében, a kölcsön összegét akár készpénzben, Önnel előre egyeztetett időpontban, gyorsan, a szerződés megkötésével egyidejűleg, banki átutalás helyett, személyesen vegye át munkatársunktól az Ön otthonában.
  • Szolgáltatásunk feltételei egyszerűek és könnyen átláthatóak.
A kölcsön folyósítása banki átutalással történik és a törlesztés ugyancsak banki átutalással, hetente történik. Ebben az eseten a bankszámlával és a törlesztőrészletek utalásával kapcsolatban felmerülő banki költségek Önt terhelik.

Igénybe veheti otthoni szolgáltatásunkat, melynek esetén a kölcsönt - a fentiektől eltérően- készpénzben, az Önnel előre egyeztetett időpontban, a szerződés megkötésével egyidejűleg, otthonában kapja meg és a részleteket szintén készpénzben, hetente törleszti az önt otthonában meglátogató képviselőnknek.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!